Blogger Kaldırılmayan Widgeti Kaldırma

person today 01:14

Blogger Kaldırılmayan Widgeti Kaldırma

Blogger widget kaldırma

Blogunuza tema bulmak başlıca bir sorun isteğimize göre tema bulmasakta sizin derecenize göre temanızı bulduktan sonra hazır olarak eklenen widgetler kaldırılması sizler için can sıkıcıdır.Blogunuzda kullanılan widgeti kaldırılmak için yapmanız gereken şunlar ;

Blogunuza güzel kullanışlı bir temanız var var fakat tema yapımcısı veyadda bloggerde standart olarak verilen atıf'lardır.Widgetlerin kaldırılması için verilen emek sizi sonunda başaracağınız anlamına gelir.Bu Kaldırılamayan veyadda silinemeyen widgetleri blog mavi olarak nasıl silineceğini veyadda erişim engelini kaldırılacağını sizler için derledik yazımızı okumaya devam ediniz...

Blogger Kaldırılmayan Widgeti Nasıl Kaldırırız ?

+ Blogger.com'dan blog arayüzüne giriş sağlayınız ardından panelden Panel > Yerleşim  sayfası ardından karşımıza çıkan sayfada kaldırılmak istediğiniz widgetin üzerine gelerek DÜZENLE diyoruz.Açılan pencere prencere url kısmının sonundaki url widget isminizi belirlemektedir.


html 4

Eklenti/Widgeti Blogger Kontrol Paneli > Şablon > HTML Düzenle kısmında daha önce elde ettiğiniz widget ismini resimdeki gibi taratınız.

widgete atla


<b:widget id='HTML4' locked='true' title='' type='HTML'>....</b:widget>Bu şekilde bir kod çıkacak. Burada yapmamız gereken şey kırmızı ile yazılmış olan true yerine false yazmak. Ardından şablonumuzu kaydiyoruz. Blogger kontrol panelimizden yerleşim diyerek kaldıramadığımız widget'e düzenle dediğimizde artık kaldır seçeneğinin aktif olduğunu göreceğiz.

Kategori İçerikleristyle

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment

Hiç yorum yok

Yorumunuz İçin Teşekkürler...